2013. március 20., szerda

Azonosították Bilicki Ervin gyilkosait?



Azonosították Bilicki Ervin gyilkosait?
Bilicki Ervin
Bilicki Ervin 17 éves óbecsei fiatalembert, akit vasárnap hajnalban holtan találtak az óbecsei Stars pékség előtt, nem hivatalos információk szerint négy 30-40 év körüli péterrévei lakos verte agyon. A tettesek a fiú barátnőjének rokonai, akik ellenezték, hogy a lány hozzámenjen Bilickihez.
Időközben sok óbecsei lakos hangoztatta a közösségi portálokon, és kérte a médiát, ne terjessze, hogy nemzeti gyűlölet okán történt a gyilkosság.
Olyan feltételezések is felmerültek, hogy szerelemféltés áll az eset hátterében, valamint az, hogy a fiú barátnőjének édesapja lehetett a tettes, ő azonban börtönben van.
A boncolás első eredményei alapján a fiú tüdejében vizet találtak.
A rendőrség azt feltételezi, hogy Bilicki, miután megtámadták és megverték, elvesztette az eszméletét, és egy pocsolyába fulladt bele.
A Pannon RTV híre szerint Lakatos István, a fiú édesapja elégedetlen a nyomozás eredményével. Szerinte kizárt dolog, hogy a fia megfulladt. Úgy véli, halálra verték. Elmondta, hogy fiát már két évvel ezelőtt is megverték, akkor csak hajszálon múlt az élete, agyrázkódást kapott. A támadóit két éve nem sikerült kézre keríteni, hiába tettek feljelentést.
Az eset szombat késő éjjel - pontosabban már vasárnap hajnali órákban - történt, amikor Ervin hazafelé tartott egy helyi szórakozóhelyről. Szemtanúk szerint négyen verték az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet, nem mertek nyilatkozni. Azon az éjjelen az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki.
Az óbecsei egészségház igazgatója, Siniša Šijačić elmondta, éjjel negyed kettő körül riasztották őket. A bejelentés úgy szólt, hogy egy eszméletlen férfi fekszik a vasútállomással szemben. A mentősök megpróbálták újraéleszteni a fiút, de nem sikerült. Ezután megtörtént a helyszínelés, a holttestet pedig Újvidékre szállították igazságügyi orvosszakértői vizsgálatra. Ennek során fulladást állapítottak meg a halál okaként.
Az áldozat holttestét tegnap hazaszállították Óbecsére. Temetése ma (március 19-én B. A. megj.) 15 órakor lesz.
http://www.vajma.info/cikk/vajdasag/15153/Azonositottak-Bilicki-Ervin-gyilkosait.html, 2013. március 19. [13:56]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése