2013. augusztus 11., vasárnap

Njuz Danas



RÖVID HÍREK

A Fellebbviteli Bíróság kérdezte Vuk Draškovićot, biztos-e abban, hogy merényletet követtek el ellene

A Fellebbviteli Bíróság követelte Vuk Draškovićtól, a Szerb Megújhodási Mozgalom elnökétől, hogy próbáljon visszaemlékezni, 2000. június 15-én valóban merényletett követtek-e ellene, tudta meg a Njuz.

Sonja Manojlović, a bírói tanács elnöke kérte Draškovićot, hogy a 13 év előtti esemény minden részletére emlékezzen, és hogy még egyszer gondolkodjon el azon, hogy „éppen merénylet, vagy valami más” volt.

„Sok ember nem biztos abban, hogy mit csinált a múlt héten, nem pedig 13 évvel ezelőtt, ami miatt nagyon fontos, hogy Drašković kísérelje meg rekonstruálni az akkor éjszaka történteket” – nyilatkozta Manojlović, aki azt mondta, hogy ő is homályosan emlékszik a felvételre amelyen Drašković fülén valamilyen ragtapasz volt, de biztonsággal nem tudja állítani, hogy mi minden történt, mivel mindez olyan régen volt.



Mrkonjić táskájából a strandon ellopták a 10-es korridor 10 ezer méterét

Milutin Mrkonjić távozóban lévő közlekedési miniszter táskájából a zakynthosi strandon ismeretlen elkövetők ellopták a 10-es korridor 10 ezer méterét.

Mrkonjić ezeket a métereket teljesen véletlenül vitte magával a nyaralásra, mivel az utazás előtt elfelejtette kivenni a neszesszeréből. Az említett 10 ezer métert ugyanis tiszteletdíjként kapta a miniszteri munka ellátásáért és véletlenül magával vitte.



A Vihar ünneplésén incidens történt a körül, hogy Ceca melyik albumát hallgassák

Nagy incidens történt ma 13 óra körül Kninben a Vihar évfordulójának ünnepségén, amikor két csoport, előbb verbálisan, majd fizikailag verekedni kezdett az miatt, hogy Ceca Ražnjantović melyik albumát kell hallgatni, tudta meg a Njuz. Riporterünk helyszíni jelentése szerint, minden akkor kezdődött, amikor a férfiak egy csoportja hallgatni kezdte az „Ideálisan rossz” című 2006. évi albumot.


Danas, 20013. augusztus 10., Njuz, 3., www. nyjuz.net
Fordította: B. A. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése